00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של סיגלין

מתכון לפרגיות

 

וואוו כמה זמן שלא רשמתי / עדכנתי את הבלוג שלי        ה ת ג ע ג ע ת י

- מה שמפתיע שעדיין כמעט מדי יום מצטרפות מנויות חדשות מה שאומר שכנראה פעם עשיתי משהו "טוב" חחח

נתחיל בזה שלצערי אני כמעט ולא יוצרת והבלוג הזה הרי הוקם בתקופת היצירה שלי שבו שיתפתי בתוצרים שהכנתי .

אני עדיין בקשרים מצוינים עם בנות מ"תקופת היצירה" , היצירה הביאה לחיי המון דברים טובים ובינהם חברות לכל החיים - כך אני מקווה !!!

יש לי המון המון מתכונים חדשים שרציתי להעלות מדי פעם  ולא יצא ,

 אני נכנסת לבלוג שלי כשאני מבשלת בשביל המתכונים ולכן אני מעדיפה שיהיה במקום מסודר .

- חברותיי  מתלוננות שהפסקתי להעלות מתכונים ,המתכונים שלי  בלי הרבה עבודה אבל עם הרבה טעם  (צנועה)cheeky

אז נתחיל במתכון מצוין לפרגיות שקיבלתי פעם מניבה זיו    http://www.flickr.com/photos/nivaziv  תציצו בפליקר שלה ותראו כמה יופי וכשרון.

אעלה עוד מתכונים  בקרוב ובעיקר אני רוצה להעלות פוסט על פורטוגל - חזרנו משבועיים ממדינה מדהימה ביופיה שחייבים לגלות אותה..

מתכון לפרגיות

חומרים למשרה לפרגיות

מומלץ להשאיר לילה לפני במקרר אבל אפשר גם לשים את כל החומרים שעה לפני הבישול או פחות.

רבע כוס רוטב סויה

רבע כוס דבש או סילאן

4 כפות רוטב בלסמי  

כפית שום כתוש

רבע כוס צ'ילי

פלפל שחור

אופן ההכנה :

לטגן 3 בצלים חתוכים גס וראש שום מפורק עד הזהבה

להוסיף את הפרגיות עם כל הרוטב שנוצר

המלצה : להוסיף ערמונים קלופים

לבשל כשעה ורבע - אם נוצר הרבה רוטב להגביר  את האש ולצמצם את הרוטב .

עוד אפשרות :

** חברה סיפרה לי שהשרתה את הפרגיות במרינדה ואחר כך הכינה אותם על האש (ברביקיו) ויצא לה מעולה.

תמונה של  הפרגיות של ניבה שמוסיפה גם פרי עונתי כמו שזיפים/תאנים : תוכלו לראות כאן  http://www.flickr.com/photos/nivazi   

 

 

והתמונות שלי :

 

 

 

סיגל 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל סיגלין אלא אם צויין אחרת