66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

קובה נבלוסיה במילוי פטריות

 

 

 

 

 

 

 

 

את הקובה הזה אני מכינה בדרך כלל לפורים ומכיוון שהחלטתי לאפות אותו בתנור חרגתי מהנוהג והכנתי לשבת. נכון שהקובה המטוגן טעים מאוד אבל גם האפוי לא נגרע טעמו. וכמובן לצימחונים שביננו פטריות..זה להיט.

 

מה צריך:

למעטפת הקובה:

חצי קילו בורגול דק

1 כוס קמח

1 כוס סולת

כף שטוחה מלח

כף פפריקה מתוקה

רבע כוס שמן.

מים להשריית הבורגול.

למילוי:

3 קופסאות פטריות טריות (לא להשתמש בקופסאות שימורים )קצוצות

בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות.

גזר גדול מגורד גס.

פיטרוזיליה קצוצה המון 

מלח, פלפל שחור,כורכום.

מעט שמן לטיגון הפטריות

אופן ההכנה:

לשים את הבורגול בקערה ולמלא במים, לתת לבורגול לשקוע ולרוקן את המים.לחזור על פעולה זו 3 פעמים.

בפעם הרביעית למלא את הקערה במים ולהשרות את הבורגול לשעתיים לפחות.

לסנן את הנוזלים ולהוסיף את שאר החומרים של הבצק.

ללוש היטב וליצור בצק רך .

אופן הכנת המילוי :

לקצוץ את הבצל. לשים במחבת עם מעט שמן ולטגן עד שקיפות

להוסיף את הפטריות והגזר ולהוסיף טיגון.

לתבל במלח ,פלפל שחור וכורכום.

לקראת סוף הטיגון להוסיף את הפטרוזיליה.

הכנת הקובה:

לרפד מגש אפיה בנייר אפיה ולשמן קלות.

 

לקחת חתיכה מהבצק בגודל של כדור פינג פונג לשטח בכף היד ולמלא במילוי.

לסגור את הבצק עם קצוות האצבעות .וליצור צורת אליפסה.

להניח במגש,עד להכנת כל הקובות.

לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ40 דקות.

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

אם הכנתם חיזרו לספר איך יצא. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת