00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פשטידת פסטה קלה

זו פשטידה מצויינת לסעודה מפסקת. קלה וזריזה. מצויין למישהי שתגיע הביתה מהעבודה בשש, ורק אז תתחיל להכין סעודה מפסקת, כשצריך לגמור לאכול בשבע וחצי...

רכיבים:

כוס רוטב עגבניות מוכן לפסטה

250 ג' מקרוני (עדיף גלילים קצרים וחלולים - פנה)

1 קוטג'

1 ביצה

100 גרם גבינה צהובה פרוסה

הוראות הכנה:

לבשל את המקרוני לפי הוראות היצרן. לסנן. לשים בקערה עם שאר הרכיבים. לערבב היטב.

לשפוך לתבנית משומנת בגודל 15X20. לכסות בפרוסות גבינה צהובה ולאפות כחצי שעה בחום בינוני.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת