88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

גלידת עוגיות בטעם וניל שוקולד

 

 

חומרים:

2 שמנת מתוקה 38%(500 מל`),

100 גר` חלב מרוכז ממותק,

3 מעדן דני וניל,

 200 גר` עוגיות אוראו בטעם אהוב עליכם,

1 ח` 100 גר` שוקולד מריר,

אופן הכנה:

במעבד מזון עם להב מתכת, מרסקים שוקולד מריר לפירורים  גסים מעט,

מרסקים באותו אופן את עוגיות האוראו,

בקערת המיקסר, מקציפים כדקה חלב מרוכז ממותק + מעדני וניל,

מוסיפים את שתי השמנות  ומקציפים יחד עד לקבלת קצפת יציבה,

מוסיפים את פירורי העוגיות והשוקולד, מערבבים לתוך הקצפת בתנועות עטיפה,

מרפדים תבניות אינגליש קייק בניילון נצמד, או משתמשים בתבניות אינגליש קייק חד פעמיות,  (כך קל יותר לחלץ את הגלידה ולפרוס כמה שרוצים). יוצקים לשתי התבניות מחליקים, מכסים בניילון נצמד, מקפיאים לילה במקרר.

הגשה:

פורסים את הגלידה , מניחים  2-3 דק` בטמפרטורת החדר ומתענגים.  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת