77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מראות וטעמים מסרדיניה

מראות וטעמים מסרדיניה

חזרנו מחופשה בסרדיניה היפה והטעימה,גבינות עיזים זולות וטעימות,ארטישוק בצנצנת, מעדן

,אכלנו אותו בתור קינוח,בסופר שלהם בקפואים מצאתי שקית עם ארטישוק כרישה ותפוחי אדמה,  מעדן

והנה המתכון

6 תפוחי אדמה

1 כרישה

צנצנת קטנה של ארטישוק משומר בשמן זית

חופן קטן של פטרוזיליה

מלח,פלפל לבן,כפית מרק עוף

כוס מים

אופן ההכנה

בסיר רחב לטגן את תפוחי האדמה במעט שמן מהצנצנת

לקצוץ דק את הכרישה והפטרוזיליה  להוסיף  לסיר לטגן 5 דקות

וכל הזמן לערבב

להוסיף את הארטישוק, כוס מים עם כפית אבקת מרק עוף

לבשל עוד 15 דקות עד שהנוזלים כמעט נספגים.

תוספת טעימה מאוד,בחורף מאותם מצרכים הסרדינים מכינים מרק.

לסארדים פסטה מיוחדת שיש לה צורה של פתיתים,הכנו בדירה פסטה סארדית בשרימפס

לא ויתרנו על הקינוח הסארדי המסורתי "רביולי ענק ממולא בגבינה "ומעליו מזליפים דבש

מאפה ה"סאדס" אפשר להשיג קפוא בסופרים ובקונדיטוריות. טיגנתי אותו בחמאה .

חיבים לטעום אותו פעם אחת כדי להבין ,הוא קליל ונמס בפה.

נפשנו במלון דירות מדהים ביופיו, בצפון מערב קורסיקה

sa fiorida

וזו הכניסה לדירה שלנו

הדירה בפנים,אין זוויות

חוף הים שלנו,צלול וקריר

 

כמובן שיש גם עיר עתיקה 'castelsardo

 

בית הקפה על טיילת החוף,עם קפוצי'נו איטלקי ולא יקר

ממתינים לשקיעה.

 

בקיצור ממליצה בחום חופשה טעימה ומהנה.

עוד פוסט על סרדיניה של מיכל וקסמן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת