00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

עוף ותפוחי אדמה בדבש וסויה סאן בתנור

למרות התיבול האסייתי לכאורה,

יוצא בטעם של "אוכל של סבתא".
 

 

 

מה מכינים:

1  עד  1/2 1 קילו חלקי עוף שאוהבים ( בדרך ככל אני משתמש כאן בכרעיים/שוקיים )

חצי כוס שמן זית

2 כפיות  פפריקה מתוקה

3 שיני שום קצוצות או כפית שום גבישי

1 כף דבש/סילאן 

2 כפות רוטב סויה (איכותי דוגמאת קוקימון)

חצי כפית פפריקה חריפה / אבקת צ'ילי

כפית מלח 

1 קילו תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות 

1 -  2 בצלים חתוכים לרבעים

 

 

אופן ההכנה:

1) מכינים את הרוטב בקערה, מוסיפים את העוף ומערבבים היטב ( מעסים את העוף )

2) מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים

3) מחממים תנור ל-180 מעלות 

4) מניחים תבנית ריקה בתחתית התנור

5) מעבירים לתבנית גדולה את הכל ( רצוי בשכבה אחת )

6) מכניסים לתנור, ובו זמנית לתבנית שבתחתית מוסיפים 100 מ"ל מים רותחים ליצירת אדים

7) אופים כשעה ורבע עד שעה וחצי. עד לקבלת הצבע הרצוי. אין לפתוח את התנור במהלך האפיה.

 

בתאבון............

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת