55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סיציליה - חלק 4

את הפוסט הקודם סיימתי בבוקר היום הרביעי שלנו בסיציליה, במהלכו נסענו לכיוון הר האתנה. 

בחודש אפריל, סיציליה טובלת בירוק, עם פרחי בר בשלל צבעים. את פסגת הר האתנה ראינו ממרחקים, ונראה היה שאוטוטו מגיעים, אבל הדרך ארכה כשלוש שעות, עם עצירות לצילומים.

 

העיירה ניקולוסי שממנה עלינו לאתנה

כשהגענו לאתר, רכשנו כרטיס משולב שכלל גם נסיעה ברכבל ולאחר מכן, נסיעה במיניבוס לפסגה והדרכה בת כ-40 דקות. 

 

עד שנת 2000 שכן כאן מלון, בהתפרצות האתנה הוא כוסה בלבה ואפר וולקני, וזה מה שנשאר..

הדרך חזרה למטה, והשלג שנערם (אפריל) בצידי הדרך

בשעות אחה"צ הגענו ליעד הבא שלנו - טאורומינה, יצאנו לסמטאות העיירה

כמובן שלא יכולנו לוותר על פיצה, אך הבחירה לא הייתה קלה, לאור מגוון התוספות המעניינות. מה שהיה אטרקטיבי עוד יותר היו כדורי אורז ממולאים בגבינה. MAGIG בבלוג המופלא שלה, פרסמה בעבר מתכון לכדורי אורז אלו.

החלק הבא והאחרון יפורסם בקרוב...

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת