00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

כֻּפְתֶּה יה בֵרְנִז'י - כופתאות מהמטבח הפרסי

 

 

כופתאות אורז ובשר מהמטבח הפרסי

1 כוס אורז שטוף
מלח
2 ביצים
1 כפית שטוחה כמון
1/3 כפית קינמון

1בצל קצוץ דק
2-3 שיני שום
חבילה בצל ירוק - לחתוך את החלק הלבן ולהניח בצד
פלפל גרוס
1/2 ק"ג בשר טחון

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמיר קצוץ
1/2 כוס בצל ירוק (החלק הירוק)





1 ק' רסק עגבניות
3 כפות שמן
1-2 כוסות מים חמים לכיסוי
1 כפית שטוחה כורכום


לבשל את האורז. לטרוף ביצים ולערבב יחד עם 1 בצל טחון, בשר, פטרוזיליה, שמיר, כמון, קינמון, בצל ירוק ואורז.

ללוש היטב.

בסיר עמוק להשחים את החלק הלבן של הבצל הירוק והשום.

להוסיף רסק עגבניות, מים חמים וכורכום ולחמם.

ליצור כדורים ולהכניס לסיר ולבשל כ 15 דקות מכל צד.

 




בתיאבון

אלינוער
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת