22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

חטיפי מלאווח

חטיפי מלאווח

או בשפת העם "מלאוחונים"! נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. נפלא לאירוח. בילדות הייתי מכינה אותן עם שיר (ה-BFF שלי, וכל הזכויות על חשיפתי לפטנט הטעים הזה הן שלה), במילוי קוביית גבינה צהובה בלבד או במילוי זית שלם מגולען. עם השנים השתדרגתי...

החומרים (ל-24 חטיפים):

3 מלאווחים מופשרים כ-10 דקות בטמפרטורת החדר

למילוי:

כף ממרח פסטו

כף ממרח עגבניות מיובשות

כף תבלין אורגנו מיובש

כ-50 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות

גבינה צהובה חתוכה לקוביות

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום

 

אופן ההכנה:

  1. למרוח על מלאווח אחד את ממרח הפסטו, על אחד את ממרח העגבניות ועל האחרון לפזר את האורגנו.
  2. בעזרת סכין, לחתוך את המלאווח ל-8 משולשים כמו פיצה.
  3. במלאווח שמרוח בפסטו ובמלאווח עם האורגנו, להניח בקצה הרחב של כל משולש קובייה או שתיים של גבינה בולגרית. במלאווח עם ממרח העגבניות לעשות את אותו הדבר עם קוביות הגבינה הצהובה.
  4. לגלגל כל משולש לצורת קוראסון מהצד הרחב של המשולש כלפי מרכז המלאווח.
  5. להעביר את החטיפים לתבנית עם נייר אפייה.
  6. למרוח כל חטיף בביצה ולפזר שומשום.
  7. לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה או עד שהחטיפים זהובים.

בתאבון :)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת