00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

מאפה בצק עלים עם קרם אגוזים

עוגה מעולה וקלה של אהרוני.

רכיבים:

חצי ק"ג בצק עלים

150 ג' פקאנים

3 כפות סוכר

2 כפות דבש

2 כפות שמנת מתוקה

1 חלמון

1 כפית וניל

הוראות הכנה:

שמים את כל הרכיבים במעבד מזון עם להב מתכת ומעבדים למחית. מרדדים את הבצק לעלה בגודל 30X40 ס"מ. מסמנים (בלי לחתוך) לאורך העלה חלוקה שווה לשלוש. חותכים בשני השלישים רצועות אלכסוניות מהמרכז כלפי חוץ, ברוחב 1 ס"מ. עורמים בשליש המרכזי תלולית ארוכה עם כל הקרם. מכסים את הקרם עם רצועות הבצק. פעם מימין ופעם משמאל, עד שנוצרת מעין צמה. מברישים בביצה טרופה ואופים בחום בינוני כחצי שעה. ניתן לפזר מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת