77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

פרנג`ליקו בירושלים

 

התחנה האחרונה שלנו בסיור - פרנג`ליקו - סושי בר כשר

 

פרנג`ליקו היא רשת שף וסושי בר ארצית בעלת 17 סניפים פעילים ו2 סניפים בהקמה המציעה מטבח אסייתי מקורי. הרשת החלה את דרכה לפני למעלה מעשר שנים בעיר חיפה ומשם התרחבה לאזורים נוספים בארץ. ולפני מספר שבועות הגיעה לירושלים. פרנג`ליקו צברה מוניטין בזכות הסושי המשובח, האוכל האיכותי, בר האלכוהול המגוון, השירות המקצועי והאווירה המגניבה כאשר כל הסניפים בירושלים הינם כשרים.תפריט פרנג`ליקו מורכב ממבחר רב של סוגי סושי, דים סאם, מרקים, סלטים, מוקפצים, שניצלונים, המבוגרים, ארוחות ילדים וקינוחים מתוקים.

סניף פרנג`ליקו ברחוב שלומציון המלכה נפתח לא מזמן לאחר שיפוץ נרחב כאשר החלון הפנורמי העגול מבטיח נוף מרהיב לכוון ממילא. המקום מתפקד  כסושי בר בשעות הערב עם תפריט אלכוהול נרחב. במקום מבצעים שונים: עסקיות בימים א-ה`- בין השעות 11:30-17:00 (לא כולל חגים). בנוסף בערבים: בימי ראשון ושלישי מבצעים על הבר  ובימי שני קומבודיי בין השעות 17:00-24:00 1+1 על כל קומבינציות הסושי בתפריט. בקומה השנייה ניתן לערוך אירועים פרטיים סגורים עד 50 איש. סניף שלומציון ממוקם מרחק הליכה מהכותל, מתחם ממילא ומרכז העיר. 

ענבל מראה לנדיה ולי איך אוכלים עם מקלות אכילה - צ`ופסטיקיס - אתם חושבים שלמדתי? ממש לא, את הסושי שלי אני אוכלת בידיים

אני רוצה להודות לכל מי שאירח אותנו בפרנג`לי`קו , האירוח היה מושלם וטעים ביותר, המקום נקי, הסושי מוכן למול עיני הסועד, חוויה טעימה.

אני אישית אהבתי את האוכל שהוגש לנו, במיוחד התמקדתי בסושי, אני חובבת סושי מושבעת ופעם בחודש מפנקת את עצמי בסושי ואני בהחלט אחליף את המקום הקבוע שלי לפרנג`ליקו, מה גם שזה מאוד קרוב למקום עבודתי.

גם חברותי לסיור, התפנקו להם ואהבו מאוד את האוכל שהוגש לנו.

אני ממליצה בהחלט לכל אוהבי האוכל האסיאתי.

שעות הפעילות של המקום: ימים א’-ה’- 12:00- עד הלקוח האחרון

ביום ו’ – המסעדה פתוחה עד שעה לפני כניסת שבת
במוצ”ש –  שעה לאחר צאת שבת עד  00:00

עסקיות: א’-ה’ 11:30-17:00 (לא כולל חגים)

תודה לטל מרום ממרום תקשורת על ההזמנה ולצוות בפרנג`ליקו על האירוח הטעים

 

לר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת