00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פשטידת פטריות עשירה

פשטידה פשוט מעולה של קובי בר שתשדרג את יכולות הפישטוד שלכם.

רכיבים:

2 בצלים גדולים קצוצים

2 כפות אבקת מרק פטריות

1/2 כוס שמנת לקצפת

750 גר' פטריות טריות קצוצות

4 ביצים טרופות

1 גביע גבינת קוטג' 5%

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל בסיר עד שיזהיב, מוסיפים את אבקת המרק. מטגנים 2 דקות. מוסיפים את השמנת. מביאים לרתיחה תוך בחישה, עד שממש לפני הרתיחה - זה מסמיך.

מורידים מהאש.

מוסיפים את שאר הרכיבים ובוחשים לתערובת אחידה.

משמנים תבנית מלבנית בגודל 20x17, ומעבירים אליה את התערובת

אופים כ-45 דקות בחום בינוני, עד שהפשטידה מתייצבת.
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת