00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

רולדת שניצל עוף במילוי פטריות

מדובר בשדרוג מעניין וטעים לשניצל 

 

המצרכים:

 

 

לחזה עוף:

קמח לקימוח

ביצה טרופה

פירורי לחם/ פנקו - אפשר להוסיף לפירורי תבלינים לפי הטעם, כולל שומשום

כמה חזות עוף

תבלינים (אם לא הוספתם לפירורי הלחם) - פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור טחון, טיפה כמון 

 

למילוי פטריות:

1/2 בצל קצוץ

מעט שום כתוש

פטריות טריות גדולות קצוצות פרוסות דק - פורטבלו/ שמפניון/ תערובת שלהן 

קוביית עשבי תיבול "דורות" או טימין מיובש (תרגישו חופשי לגוון בעשבים)

2 כפות יין לבן

פלפל שחור טחון, לפי הטעם

קצת צנוברים קלויים

קיסמי שיניים

שמן לטיגון/ מחמאה

 

אופן הכנה: 

1. מתחילים במלית הפטריות: מחממים מחבת עם שמן. מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום ולבסוף את הפטריות.

2. מאדים את הפטריות עד כמעט צמצום כל הנוזלים.

3. מוסיפים את קוביית עשבי התיבול, יין, פלפל וממשיכים לצמצם עד אידוי כל הנוזלים.

4. מוסיפים למלית הפטריות צנוברים קלויים קצוצים גס.

5. הכנת חזה העוף: משטחים את החזה לשניצל דק, מתבלים בקצת תבלינים משני הצדדים.

6. שמים כף ממלית הפטריות בחצי התחתון של חזה העוף, ומגלגלים היטב את השניצל לגלילה (רולדה) הדוקה. 

    * אפשר להשתמש בניילון נצמד על מנת להקל על הגלגול

7. משפדים על שני קיסמי שיניים שישמרו על הצורה, או סוגרים קצוות עם הקיסמים - איך שבא לכם.

8. טובלים הגלילה כמו שניצל ב-3 קערות שונות: מצפים את הגלילה בקמח ומנערים. טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירור פנקו.

9. מטגנים את הגלילה (כשהתפר כלפי מטה תחילה) עד להשחמה.

10. מוציאים בזהירות את הקיסמים ומניחים הרולדות על צלחת עם נייר סופג.

 

* הערות: ניתן לוותר על הוספת היין למלית הפטריות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת