00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פסטה בשמנת מוקרמת בגבינה צהובה

 

 

 

המצרכים לפסטה מוקרמת:

1 פסטה 500 גרם מבושלת -   עדיף פסטה לא ארוכה, צדפות , גריל  וכדומה  בגודל בנוני קטן.

 2  יח' שמנת לבישול   15% - (או עם שמנת לבישול 10%ׂ)

3 או  4 שיניי שום כתושות

3 בצלים  ירוקים קצוצים  דק דק  -  אפשר להשתמש רק בחלק הירוק

מחמאה או חמאה  לטיגון 25 גרם 

פטריות טריות 1 קופסא  - פרוסות דק    -  אפשר להשתמש במידה ואין בפטריות מקופסא

אבקת מרק בצל 1 כף

פלפל שחור

אגוז מוסקט,

אבקת מרק פיטריות 1 כף  

גבינה צהובה מגורדת 150  גרם לציפוי למעלה ...

 

אופן ההכנה:

 את הפסטה לבשל לפי הוראות יצרן  , שהפסטה במצב של  כמעט מוכן.

 לטגן עם החמאה  או המחמאה את הבצל הירוק.

 להוסיף את הפיטריות לטגן מעט - ולערבב , להוסיף את השום הכתוש לדקתיים ולערבב ומייד להוסיף  את השמנת לבישול .

 להוסיף את התיבול אבקת מרק בצל , ואבקת מרק פיטריות ולערבב  (לבדוק טעם ולתקן כל אחד לפי טעמו האישי)

            בנוסף להוסיף מעט פלפל שחור,אגוז מוסקט ממש מעט.

           מי שלא משתמש באבקות מרק  יכול עם מלח לפי הטעם.

 לסדר את הפסטה בתבנית חד פעמית  עגולה או פיירקס המתאים / מתאימה  לשימוש  בתנור.

  להוסיף את הרוטב מעל הפסטה ולפזר את הגבינה הצהובה .

 לחמם תנור ל- 180 מעלות - 20 דקות - באופציית גריל עד להשחמה .

              באופציית גריל (רק החלק העליון עובד) - עד  שהמאפה משחים

 

 

רוטב השמנת עם הפיטריות :

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת