00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

בננה בקוקוס

החום הבלתי נסבל הזה  אמנם מעביר לי את החשק לעמוד הרבה זמן במטבח. אבל הוא ממש לא מעביר לי את הרצון ל"משהו מתוק". מכירים את החשק הזה, שמשתלט עליכם מבלי להודיע מראש. ואתם מוצאים את עצמכם מחפשים בכל רחבי הבית "משהו מתוק"?? אתמול זה קרה לי (לא רק אתמול לצערי) אבל אתמול בחיפוש ברחבי הבית אחר משהו מתוק. מצאתי את הבננה שהשאיר החצי שלי לכשיחזור מהריצה. כן מן הרגל כזה שהוא לוקח ביס מהבננה לפני הריצה ומשאיר את היתרה לאחרי הריצה...חחחח (אם זה עוזר לו אז מי אני שאתווכח). אבל הפעם היא עמדה לי מול העיניים והחלטתי לקחת אותה ולשדרג לו (לי) אותה מעט.

פרסתי אותה לפרוסות די עבות וציפיתי אותה בקוקוס. והפלא ופלא זה היה טעים! ולאחר שהות קצרה במקרר זה אפילו היה טעים עוד יותר. (אז הכנתי שוב, כי מבלי לשים לב אכלתי לו את הכל)

 

 

המצרכים:

  • 2 בננות

  • מיץ מלימון אחד (אפשר גם מיץ לימון משומר)

  • 1 כוס קוקוס יבש

 

ההכנה:

  1. חיתכו את הבננות לפרוסות די עבות של כ- 2 ס"מ

  2. הכינו שתי צלחות עמוקות, האחת עם מיץ הלימון והשניה עם הקוקוס

  3. טיבלו את פרוסות הבננה במיץ הלימון ואז גלגלו אותן בקוקוס לציפוי.

  4. הכניסו למקרר למשך כשעה והגישו קר.

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!!

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת