00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

צ׳יפס בטטה

עוד מתכון מעולה של גיסתי:

רכיבים:

4 בטטות 

שמן זית

פלפלשחור

מלח

כמון

שומשום

הוראת הכנה:

חותכים את הבטטות לצורת צ׳יפס. יוצקים קצת שמן זית, בוזקים תבלינים. הרבה מלח. מעט כמון. מפזרים למעלה שומשום. מכניסים לתנור בחום בינוני למשך כארבעים דקות, ושומרים במקום סודי שלא יחסלו לכם לפני שתגישו לשולחן!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת