33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

קובות בקר ואיטריות תפוחי אדמה ובטטות מתובלות

קובות בקר ואיטריות תפוחי אדמה ובטטות מתובלות

כמו תמיד לקראת יום שני נגמר האוכל מסופהשבוע, אז מה מכינים היום ?

קובות בקר ברוטב עגבניות

1/2 ק"ג בשר בקר טחון

3 בצלים קטנים קצוצים דק דק 

1 גזר גדול מגורד דק בפומפיה

2 שיני שום כתושות

צרור ענק של פטרוזיליה קצוץ דק

כמון, פפריקה אדומה, מלח

מערבבים הכל ויוצרים קציצות קובות בינוניות.

לרוטב : 

2 רסק עגבניות קטן

שמן קוקוס

 2 בצלים חתוכים לחצאי טבעות

עלים מ- 2 ענפי רוזמרין 

קינמון, פפריקה, כמון, מלח גס

2 כוסות מים

בשמן קוקוס לטגן את הבצל, להוסיף את כל השאר ולהביא לרתיחה. כשרותח, להכניס את הקובות ולבשל 30-40 דקות.

 

 

לתוספת הכנתי "אטריות" תפוחי אדמה ובטטות מתובלות.

זה טעים !!

4 בטטות גדולות

4 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל גדול מגורד דק בפומפיה

5 שיני שום כתושות

3/4 כפית מלח

פלפל שחור

5-6 כפות שמן זית 

במעבד מזון לגרד לרצועות עבות את תפוחי האדמה והבטטות. לערבב יחד עם כל השאר (לערבב בידיים היטב כדי שהכל יתאחד כמו שצריך), להכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות. לערבב עם כף באמצע!

יוצא נהדר !

אין תמונה של אחרי כי לא נשאר  

 

ומה ניקח איתנו מחר בבוקר לגינה סתם בשביל הכיף ? 

המייבש מזון עבד כל הלילה והכין לנו ג`רקי (שהתברר כהצלחה מסחררת פה) וגם את אלה : 


יש כאן צ`יפס מעלי קייל, צ`יפס גזר (פורסים במג`ימיקס לטבעות דקיקות ומכניסים איך שזה למייבש ל-10 שעות) וגם קרקר פשתן

כוס פשתן

2 כוסות מים

שום גבישי

מלח

תערובת עשבי תיבול יבשים

מערבבים הכל ומשהים למשך שעתיים על השיש. "שופכים" את התערובת על מגש מייבש המזון ומייבשים למשך 10 שעות

 

המשך שבוע נעים !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת