00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מבין האצבעות

עוגת תפוזים קוקוס עם אגוזי לוז ושוקולדצ'יפ

 

קיבלנו משופרסל סל מוצרים להתנסות 

חשבתי וחשבתי והחלטתי לשדרג מתכון שאני עושה לפחות אחת לשבועיים וזו עוגת התפוזים עם הקוקוס, הוספתי לה אגוזי לוז ושוקולדצ'יפ, והרי התוצאה והמתכון.

לעוגה:
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 ביצים
1/2 כוס קוקוס
1 וחצי כוסות קמח + שקית א. אפיה
1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל
לתוספות: 
קוקוס
שוקולדצ'יפ
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים מעורבבים עם 3 כפיות סוכר חום.

מערבבים את כל חומרי העוגה בקערה לבלילה אחידה אך לא לערבב יותר מידי. 

בסיר פלא מרססים תרסיס שמן למנוע הדבקויות, מפזרים בתחתית הסיר קוקוס בשכבה דקיקה ואחידה ומעליו מפזרים שוקולדצ'יפ בשכבה אחידה.

מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית מעל לשוקולד, מפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים סביב מעל כל הבלילה ומכסים בשאר הבלילה, אופי בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 30-40 דקות. 

כשמוכנה מצננים בתבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהשוקולד והקוקוס למעלה.

     

בתאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פיה 25 אלא אם צויין אחרת