00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קיש ברוקולי עם קלתית אגוזים

זה קיש מעולה שנכנס לפה לבקשתה של הקוראת צאלה.

רכיבים:

לקלתית:

1 כוס פירורי לחם

רבע כוס אגוזי קשיו קצוצים

רבע כוס אגוזי פקאן קצוצים

100 ג' חמאה מומסת

למלית:

אריזת ברוקולי סנפרוסט

1 שמנת לבישול

250 ג' קוטג'

250 ג' גבינה לבנה

200 ג' גבינת קצ'קבל מגורדת

3 כפות קמח

2 ביצים

1 כף טימין

1 כף פטרוזיליה

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

רבע כפית אגוז מוסקט

לציפוי: 2 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

שמים בקערה את רכיבי הקלתית. מערבבים ומעבירים לתבנית קפיצית משומנת בקוטר 24 ס"מ, ומהדקים לתחתית.

מבשלים את הברוקולי לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים, חותכים ומפזרים על הקלתית. מערבבים בקערה את יתר הרכיבים, ויוצקים מעל הברוקולי. מפזרים מעל את פירורי הלחם, ואופים בחום בינוני כ-50 דקות עד שמזהיב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת