00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מבין האצבעות

תפוח אדמה קריספי בניחוח רוזמרין

  

 
 6-7 תפוחי אדמה אדומים
4 כפות שמן זית
ענף רוזמרין
מלח גס (עדיף מלח ים אטלנטי)
פלפל שחור גרוס טרי

 

את תפוחי האדמה רוחצים היטב ומשאירים עם הקליפה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים שהומלחו קלות על הגז לרתיחה. לאחר שרותח מנמיכים את האש ומבשלים 5-10 דקות למעט ריכוך אך לא ריכוך מלא.

מסננים מהמים ומחזירים לסיר, לתוך הסיר מוסיפים שמן זית מלח ופלפל, מכסים במכסה ומנערים היטב כך שכל התפוחים יהיו מכוסים בתערובת ויחבטו בסיר (החבטות האלו נותנות את האקסטרה קריספיות)

משטחים בתבנית בשכבה אחת ומניחים מעל התפוחים את ענף הרוזמרין.

מכניסים לתנור ב200 מעלות עד שהם מזהיבים וקרנצ'ים.

 

  

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פיה 25 אלא אם צויין אחרת