00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

דלעת ערמונים צלויה עם זוקיני פלפלים ובצל

 דלעת ערמונים צלויה עם זוקיני פלפלים ובצל 



חיבור מדהים של טעמי הדלעת המתקתקה ,הזוקיני והפלפלים הצלויים , שמן הזית שמחבר ביניהם,

מפגשים מנוגדים של מתיקות הדלעת עם גרגרי המלח הגס והפלפל הגרוס פשוט חגיגה בפה


2
יח` דלעת ערמונים
 
 2
יח` זוקיני
 
1/2
פלפל אדום
 
1/2
בצל סגול
 
מלח גס
 
פלפל גרוס
 
שבבי צ`ילי
 
שמן זית

עלי טימין
 
לעיטור המנה עירית או בצל ירוק




הכנה  

לחצות את הדלעת ל2 חצאים ולרוקן את התוכן והגרעינים

לקצוץ את הפלפלים הבצל הסגול והזוקיני ( ללא הגרעינים /הליבה ) ולהכניס אותם לקערה

לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס ,לערבב היטב

להעביר את הירקות הקצוצים אל תוך השקע שבדלעת ולהדק את המילוי פנימה

להזליף מעל מלית הירקות וגם על היקף הדלעת שמן זית בנדיבות . לתבל את הדלעת עצמה 

במלח גס פלפל גרוס,עלי טמין  ושבבי צ`ילי ( אפשר להחליף לפפריקה מתוקה למי שלא 

מעוניין בחריף)

להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולצלות ב180 מעלות כחצי שעה , עד השחמה נאה ו

התרככות
.  במידה והדלעת שחומה ועדין לא רכה להמשיך לצלות אותה מכוסה בנייר כסף.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת