66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

בס"ד

 

מתכון נהדר לעוגת גבינה עם פירורים נפלאה,טעימה וקלה להכנה.

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3905

המצרכים לבצק:

1.5 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1/3 כוס סוכר

150 גרם חמאה

3 חלמונים

 

המצרכים למלית:

2 קופ' גבינה לבנה 5%

1 קופ' גבינת שמנת 5% (השתמשתי בשל חב' טרה)

2 קופ' שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס סוכר

 

אופן הכנת הבצק:

- לחמם תנור ל- 180 מעלות.

- במעבד מזון לשים את הקמח,א.אפיה,סוכר והחמאה ולעבד עד לקבלת תערובת פירורית.

- להוסיף את החלמונים ולעבד רק עד לקבלת כדור בצק.

- לשמן תבנית 26 ולשטח 2/3 מכמות הבצק.

- בתבנית מרובעת לשטח את ה- 1/3 הנותר.

- להכניס לאפיה למשך כ- 20 דקות עד להזהבה. להוציא ולקרר היטב.

 

אופן הכנת המלית:

- להקציף ביחד את השמנת,הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצף יציב.

- לקפל פנימה את הגבינות.

- לשפוך את תערובת הגבינות מעל הבצק שבתבנית העגולה.

- לגרר על מגרדת את הבצק מהתבנית המרובעת ולזרות על העוגה.

- להכניס את העוגה למקרר ל 2-3 שעות או לילה שלם.

 

טיפ:

טריק שלמדתי מאילת הירשמן (אמנם לא ישמתי אותו במתכון הזה אבל כבר השתמשתי בו בעבר) להניח את כל הבצק בתבנית עגולה מס' 26 ,לשטח ולאפות עד להזהבה. לאחר שמתקרר בעזרת מזלג לפורר את השכבה העליונה של הבצק ולהוציא לצלחת, אלו הפירורים שזורים מעל העוגה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת