00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מבין האצבעות

חטיפי גבינות ללא גלוטן

      

 

לחטיפי הגבינה אני משתמשת במתכון הבסיסי ללחם מקמח קונדיטור מהפוסט הקודם : 

חומרים:

3/4 כוס שמן
כפית מלח
3 ביצים
800 מ"ל מים פושרים
1 קילו קמח קונדיטור
2 כפות שמרים יבשים
 
בקערת מיקסר מערבבים שמן, ביצים, מלח ומחצית מכמות המים
מוסיפים את הקמח והשמרים ומערבבים תוך הוספת יתרת המים, שימו לב לא לערבב יותר מידי, מתקבל בצק רך ודביק ושאינו חלק. 
 

כשהבצק מוכן מוסיפים :

200 גר' גבינה בולגרית מפוררת
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
100 גר, גבינת עמק או מוצרלה מגוררת.

מערבבים את הגבינות היטב לתוך הבצק ובעזרת שתי כפיות או שקית זילוף מסדרים בתבנית עם מרווחים בינהם מכיוון שהם תופחים מעט, מתפיחים כחצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עם טורבו, בחלקו התחתון של התנור.

מוכנים כאשר הם שזופים יפה ומעט קשים מבחוץ.

שידרוגים:

לאחר ערבוב הגבינות לבצק אני נוהגת לחלק אותו ל4 קערות, בכל קערה אני מערבבת אותו עם עוד תוספת נחמדה שנותנת טוויסט לחטיף, חשוב לא לערבב הרבה אלא ליצור מין "שיש" עם התוספת.

לקערה אחת אני מוסיפה מעט פסטו

בקערה השניה אני מוסיפה ממרח עגבניות מיובשות

בשלישית טפנד – ממרח זיתים

ואת הרביעית משאירה כמו שהיא רק עם הגבינות.

        

 

בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פיה 25 אלא אם צויין אחרת