00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

עוגת שוקולד ללא גלוטן וסוכר

                          

2 תבניות מאורכות 

חומרים-

6 ביצים מופרדות

קורט מלח

1/4 כוס שמן

2 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר

3 כפות גדושות קמח תופח לעוגות

2 כפות קקאו

1 שקית אבקת אפיה

3/4 כוס תחליף סוכר

2 כפות מיץ לימון

במידת הצורך עד 1/4 כוס מים או משקה אורז וניל

לציפוי-

1.5 כפות קקאו

2 כפות תחליף סוכר

3 קוביות שוקולד ללא סוכר

4 כפות מים

30 גרם חמאה/מרגרינה

אפשרות לקישוט-

מעט פתיתי קוקוס

אופן ההכנה-

מערבבים בקערה את החלמונים עם השמן

מנפים את הקקאו, קמח ואבקת אפיה ,מוסיפים לחלמונים ומערבבים

מוסיפים את הממתיק, מיץ לימון ורסק תפוחים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה בטעם שוקולד

במידה והבלילה יבשה מדי ,מוסיפים מעט מים או משקה אורז וניל

מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר עד לקבלת קצף גמיש.

מבליעים את הקצף בבלילת השוקולד

יוצקים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק עד 3/4 מגובהן.

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ25דקות או עד ששיפוד עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים.

מכינים את הציפוי- לא חובה, העוגה טעימה גם ללא ציפוי

בסיר קטן על להבה בינונית מחממים את המים,קקאו,ממתיק וקוביות שוקולד, תוך בחישה.

מנמיכים ללהבה נמוכה ומוסיפים את החמאה/מרגרינה ובוחשים עד להמסה.

מסירים מהאש ומוזגים על העוגות.

לאחר שהציפוי מתקרר מעט, ניתן לזרות פתיתי קוקוס

הערה- אפשר להשתמש בכל תחליף סוכר.

למתכון בתוספת ערכים תזונתיים- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4088

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת