00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מבין האצבעות

סלט מבושל, לצ'ו או גיבץ'.

                                                                  

 

אצלנו קוראים לזה סלט מבושל, אצל ההונגרים קוראים לזה לצ'ו וכבר שמעתי גם את השם גיבץ יש אין ספור גרסאות, זו שלי.

חומרים:

בצל גדול חתוך לקוביות

שלוש שיני שום חתוכות לחצי

גמבה אדומה חתוכה לקוביות

פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות (לפי הטעם, לא חובה)

חציל חתוך לקוביות

קישוא חתוך לקוביות

עגבניה חתוכה לקוביות

מלח, פלפל, פפריקה 

רבע כוס מים.

2 כפיות שמן

אופן ההכנה:

בסיר שיכול להכנס לתנור  שמים מעט שמן ומתחילים לטגן את הירקות לפני הסדר, הם לא צריכים להשחים אלא להתרכך, הירקות מוציאים נוזלים שגורמים לבישול שלהם, לאחר שהוספתם את כל הירקות הוסיפו רבע כוס מים ואת התבלינים ובשלו על אש גבוהה עד רתיחה. כשרותח, העבירו לאש הכי קטנה עם מכסה מעט פתוח שהנוזלים יוכלו להתאדות, יש לערבב את התבשיל מידי פעם. 

אופציה נוספת כשרותח להכניס לתנור חם ללא מכסה לחצי שעה, 

מתקבל מרקם של ריבה עשירה. 

אפשר לאכול כתוספת חמה למנת בשר או אורז לבן. או כסלט קר. 

                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בתאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פיה 25 אלא אם צויין אחרת