66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טבעת פילאס במלית תפו"א ופטריות

טבעת פילאס במלית תפו"א ופטריות

בס"ד

 

מאפה נפלא מבצק פילאס במלית של פירה,בצל מטוגן ופטריות.

לערכים תזונתים כנסו ל-  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2830

המצרכים:

1 קופ' בצק פילאס

3 תפוחי אדמה 

1 קופ' פטריות חתוכות

1 בצל

מלח,פלפל

ביצה 

שומשום

 

אופן ההכנה:

 

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כ- 40 דקות. לקלוף אותם ולמעוך לפירה.
2. במחבת לחמם שמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
3. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד 5 דקות.
4. להוסיף את הבצל והפטריות לפירה, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
5. לפתוח את הבצק ולחלק ל- 7 רצועות בצק בגודל של בערך 10 ס"מ.
6. להניח על כל רצועה 2 כפות מהמלית ולגלגל לרולדה.
7. לחבר את הקצוות אחת לשנייה ליצירת טבעת.
8. להניח בתבנית התנור, להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום.
9. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד להזהבה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת