00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מעורב ירושלמי - כבד, לבבות, חזה עוף

 

 

המעורב ירושלמי

המצרכים :

600 ק"ג חזה עוף חתוך פרוס לריבועים קטנים

1 ק"ג לבבות

כבד עוף 500 גר - חתוך לחתיכות קטנות

3  בצלים פורסים לאורך 

1 כף שמן לטיגון הבצל

סוייה 3 כפות

רוטב טריאקי 3 כפות

רוטב צילי פיקנטי 2 כפות 

פלפל שחור - לפי הטעם

תבלין למעורב או בהרט 1 כף

1/4 כוס מים

 

אביזרים נדרשים :  ווק להקפצה

                           

אופן ההכנה ..

1. מכינים את הכבד לפי הוראות הכשרות.

2. מקפיצים/ מטגנים  את חזה העוף בנפרד ומוסיפים רק מעט פלפל שחור עד שהוא טיפה מזהיב

(במידה ויש נוזלים מהחזה עוף יש להוציא בעזרת כף - אין צורך בהרבה נוזלים) - מניחים בצלחת בצד.

 3. את הלבבות מנקים היטב מומלץ להרתיח אותם לאחר ניקויים,  רתיחה אחת עם מעט מלח ולסנן    - מניחים בצד .

4. מטגנים  בווק את הבצל הפרוס עד להשחמה ומוספים את הכבד המוכן ואת הלבבות ואת החזה עוף ומערבבים היטב הכל ביחד.

5. להוסיף את התיבול, סוייה, צילי, טריאקי, בהרט או תבלין למעורב, פלפל שחור לפי הטעם

6. לבשל על אש בנונית גבוהה כ- 10 דקות עד לבישול כל המרכיבים.

7. להוסיף 1/4 כוס מים ועוד 5 דקות על אש נמוכה .

אפשר לאכול מעורב ירושלמי עם פיתה וטחינה, למי שאוהב עמבה מומלץ להוסיף, אפשר על טורטייה בליווי אבוקדו  או טחינה

והעיקר שתהנו......

תמונות שלבי ההכנה :

טיגון חזה העוף

הכבד המוכן לאחר צלייה

הקפצת / טיגון הבצל

ערבוב כל המרכיבים ביחד

עוד תמונה של המצרכים

והמעורב מוכן בתאבון..............

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3953

 

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת