00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת הרועים עם בשר טחון וגזר

והפעם פשטידת הרועים - פשטידת תפוחי אדמה מוצלחת וטעימה

שאפשר לגוון בכל מני צורות, והפעם עם גזר ובשר טחון,

ממש טעים ואחלה רעיון לארוחה שלמה בתבנית אחת...

 

 

המצרכים :

3 בצים

2 כפות קמח תופח מאליו

2 בצלים גדולים קצוצים דק דק

2 כפות שמן

7 תפוחי אדמה בנוניים

5 גזרים מגורדים גס

500 גרם בשר טחון

2 וחצי - כפות רוטב טריאקי

1 כף אבקת מרק בצל

1/2 כפית כורכום

פלפל שחור לפי הטעם

כפית אבקת מרק עוף או מלח לפי הטעם

1 כפית תבלין לקציצות או בהרט לקובה.

 

צריך : בתבנית פירקס עגולה ומעט עמוקה - או חד פעמית עגולה

 

אופן ההכנה הפירה עם הבצל:

 להרתיח את תפוחי האדמה עם מים ומלח - להכנת פירה.

 לטגן את הבצלים עם כף שמן אחת עד להשחמה על אש בנונית .

 בקערה עמוקה : לערבב את הבצל המטוגן עם הפירה תפוחי האדמה

 להוסיף בצים , קמח, פלפל שחור, אבקת מרק בצל, אבקת מרק עוף ( מי שלא משתמש באבקות יכול להשתמש - במלח לפי הטעם)

        להוסיף כורכום ולערבב היטב.

  את הפירה המוכן עם הבצל יש לחלק לשניים

 

אופן ההכנת הבשר טחון עם הגזר :

 לטגן את הגזר עם כף אחת של שמן עד ריכוך כ- 8 דקות , להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר מוכן.

 להוסיף תיבול , טריאקי, פלפל שחור, בהרט או תבלין קציצות ולערבב - להניח בצד.

 

 

 

מסדרים בתבנית :

שכבה ראשונה -  מחצית מהפירה בצל

שכבה שניה  - מילוי בשר וגזר

שכבה שלישית ואחרונה - מחצית שנייה של הפירה בצל.

 

בסוף בשכבה האחרונה בעזרת מזלג ליצור צורה של שתי וערב ...

 

בתנור :  180 מעלות  , 50 עד 60 דקות

 

עדיף לקרר את הפשטידה שעתיים לפני שאוכלים ולחמם כשצריך במיקרו מעט זמן

או בתנור ממש מספר דקות.

 

הינה תמונה עם כל שלבי ההכנה :

 

בהצלחה ובתאבון

 

 פירוט קלורי למנה  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3940

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת