00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת זברה

מדובר בעוגה מאוד מרשימה של קרין גורן - עם טריק מדליק!

רכיבים:

2 שמנת מתוקה

1 פודינג וניל

חצי כוס חלב

חצי כוס סוכר

250 ג` גבינה לבנה 5%

20 ביסקויטים פתי בר שוקולד

הוראות הכנה:

מקציפים את השמנת, הפודינג, החלב והסוכר במשך כמה דקות לקרם. מוסיפים את הגבינה ומערבבים עוד כמה שניות.

שמים את התערובת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית.

טובלים את הביסקויטים בחלב לכמה שניות, ותוקעים אותם בעוגה עד הבסיס שלה, באופן שכל פרוסה תחשוף 4-5 ביסקויטים עומדים במקביל.

מקפיאים לילה, מוציאים מהתבנית והופכים על צלחת הגשה. ניתן לפזר שבבי שוקולד למעלה. מומלץ גם לחתוך את קצוות העוגה לפני ההגשה בשביל הרושם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת