33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פוסט לבבי

פוסט לבבי

פוסט שמתעסק קצת באיברים פנימיים שהיום לא צורכים אותם הרבה. 

אז מבחינת איברים פנימיים בבית אכלנו רק כבד. 

שהוא בריא מאוד, אך בעל טעם מאוד דומיננטי והילדות שלי לא ממש מתות עליו. 

מה עוד אפשר לנסות ? 

אולי לב בקר ?

:)

ידעתי שאם הוא יגיע בצורה הרגילה לצלחת שלהן, הוא לא יתקבל כל כך בברכה, אז ביקשתי מהקצב לטחון לנו. 

ומה יותר פשוט מלהכין רוטב בולונז ? 

1 ק"ג לב בקר טחון

1/2 ק"ג בשר טחון "רגיל"

3 בצלים קצוצים

2 גזרים קצוצים 

6 שיני שום שלמות

1 קופסא של עגבניות מרוסקות 

2 רסק עגבניות קטן

1 כוס מים 

פפריקה אדומה, כמון, קינמון, מלח גס ועלי דפנה

בכמות נדיבה של שמן קוקוס לטגן את הבצלים. להוסיף את שיני השום, הגזרים ולבשל כמה דקות. להוסיף את כל הבשר ולערבב היטב עד שמאפיר. להוסיף את כל השאר ולהביא לרתיחה. לבשל על אש גבוהה לאידוי הנוזלים במשך שעה עד שעה וחצי .

להגיש עם איטריות אורז או מה שמתחשק (הולך טוב גם על פירה תפוחי אדמה ובטטות, אורז פשוט וכו`).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת