00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

חטיפי מלאווח במילוי פטריות

זה מתכון שמצאתי בבלוג בשם בישול-לה. ממש קל. ממש טעים. ותודה לאריאל שעזרה לנו להכין אותו ביום שישי האחרון!

רכיבים:

6 עלי מלאווח מופשרים, חתוכים לרבעים, ומרודדים דק

1 בצל קצוץ

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות - קצוצות

1 ביצה

כף גדושה אבקת מרק פטריות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

4 כפות גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים פטריות ומטגנים כמה דקות עד שהנוזלים שהופרשו מהן מתאדים ברובם. מוסיפים את שאר הרכיבים. מערבבים. שמים כפית גדושת מלית בבסיסו הרחב של כל רבע עלה מלאווח. מגלגלים לצורת קרואסון, ומחברים את קצות הקרואסון יחד.

מושחים בביצה, ואופים בחום בינוני כחצי שעה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת