22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

בורקס גבינה בלי טיפת שמן

בורקס גבינה בלי טיפת שמן

בעקבות ההצלחה של המתכון לסיגרים ממולאים בגבינה וזיתים (ובלי טיפת שמן) וההתלהבות ממאפה פריך במילוי נימוח ללא תוספת שומן- החלטתי לצרף מתכון נוסף לסדרה! כך נולד הרעיון הבא... קראנצ'י בנגיסה ומלא בגבינה נמסה מבפנים... וכמובן- ללא שמן! צריך יותר מזה??

 

החומרים:

כ-8 עלי סיגר

למילוי:

200 גרם גבינה בולגרית 5%

100 גרם קוטג'

1 חלמון ביצה

2 פרוסות גבינה צהובה 5% מגורדות

פלפל שחור

לציפוי:

1 חלמון טרוף

שומשום

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד היטב את כל חומרי המילוי.
  2. מניחים במרכז כל עלה סיגר כפית גדושה מהמילוי, סוגרים לצורת מעטפה (ראה תמונה- שלבים מהפינה הימניצ נגד כיוון השעון) ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם הסגירה כלפי מטה.

3. מורחים כל בורקס בחלמון הטרוף ומפזרים מעל שומשום.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-20 דקות, עד שהמאפים זהובים.

 

 

בתאבון! :)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת