33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

המון זמן לא אכלנו עוף.

אנחנו בעיקר מתעמקים בבקר, אבל נשארה לי חבילת 8 שוקיים במקפיא, אז הנה הזדמנות לעשות משהו חדש. 

עוף, תפוחי אדמה ופטריות בתנור

8 שוקיים

סלסלה של פטריות שמפיניון פרוסות גס

3 בצלים קטנים פרוסים לחצאי טבעות

2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות

כוס יין אדום

סילאן, רכז רימונים, קינמון, כמון, פפריקה אדומה

2 ענפי רוזמרין 

בתבנית גדולה להניח את הבצלים, תפוחי אדמה, פטריות. מעל להניח שוקי עוף ולמרוח במרינדה. למזוג את היין ולפזר את הרוזמרין. לסגור בנייר אלומיניום, להכניס לתנור ל-50 דקות בחום 200 מעלות, ולהשחים עוד 20 דקות בלי כיסוי בחום של 180 מעלות. 

 

 

   

אנחנו אוכלים גם אפונה ותפוחי אדמה בסיר אחד ומחר אסאדו . 

 

ולקינוח: עיגולי שוקולד וקוקוס עם פירות יבשים ואגוזים וגם כריכי בננות ושוקולד מריר   

חבילה אחת של שוקולד 85% משובח

2 כפות שמן קוקוס

מקבץ פירות יבשים לפי החשק  (מיני אגוזים\שקדים, חמוציות, צימוקים, פירות טריים)

1 בננה גדולה פרוסה לעיגולים בעובי בינוני

לעיגולים : להמיס את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרו. בתבנית שעליה נייר אפיה למזוג כפית קטנה מהשוקולד המומס, לסדר מעליו ולנעוץ מעט את הפירות היבשים. להכניס למקפיא לפחות לשעה. 

לכריכיםעל תבנית עם נייר אפיה לפזר מחצית מפרוסות הבננות, לטפטף מעט שוקולד מומס על כל בננה ולסגור כל פרוסת בננה עם פרוסת בננה נוספת.

להקפיא לפחות לשעה.

להוציא ולהנות !

שבת שלום לכולנו !

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת