00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

הום פרייז סאן

הום פרייז 200מתכון להום פרייז, אבל כזה שמתבלינים רגילים ולא מרוטבים קנויים (מיונז ורוטב צ`ילי מתוק).

יוצא מדהים.

 

 

מה מכינים: 

1 קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות  ב(גודל 2.0 ס"מ  על 2.5 ס"מ בערך)

כפית מלח בישול

 

 

1 כפית שום גבישי

1 כפית אורגנו יבש

1 כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית פפריקה חריפה/צ`ילי גרוס (חצי כפית למי שאוהב יותר חריף)

1 כפית אבקת שום

1 כפית סוכר

1 כפית מלח שולחן

 

 

3 כפות שמן זית

30 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

1) שוטפים ומסננים את תפוחי האדימה מכניסים לסיר עם מים קרים וכפית מלח בישול,

    מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות, בנתיים מערבבים את כל התבלינים לתערובת ומניחים בצד.

2) מעבירים את תפוחי האדמה בעדינות למסננת ומסננים.

3) במחבת גדולה ורחבה מחממים את השמן

4) כשהשמן מתחמם מוסיפים מעליו את החמאה,

5) מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-15 דקות, תוך ערבוב בעדינות מידי פעם בכדי לא למעוך את תפוחי האדמה,

     אפשר גם יותר זמן עד שניהיה קריספי לפי הטעם.

6) מוסיפים את תערובת התבלינים, מוסיפים כ-3 כפות מים מערבבים ומטגנים עוד כ-3  4 דקות.

 

בתאבון.....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת