22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

סדרת סלטי השוק של "אחלה" (ומתכון לשקשוקה מהירה עם פטנט)

סדרת סלטי השוק של "אחלה" (ומתכון לשקשוקה מהירה עם ...

לשם הבהרה: לא קיבלתי בקשה לכתוב את הרשומה הנוכחית ובטח שלא תשלום- אני כותבת את רשמי האישיים וממליצה מכל הלב.

בשבוע שעבר קיבלתי בהפתעה צידנית המכילה 4 סלטים מסדרת "סלטי השוק" של "אחלה": חומוס עשיר בטחינה בתוספת גרגירים, טחינה לבנה עם פטרוזיליה טרייה, חציל בלאדי בתיבול שמן זית ומלח ים וסלט טורקי עם פלפלים קלויים ופטרוזיליה. הסלטים הגיעו עם מכתב מלווה מירון- טכנולוג מזון מצוות הפיתוח הקולינארי של "אחלה".

סלט החומוס עם הגרגירים, הוא אותו הסלט שהצליח לשטות בהמוני אנשים כחומוס אותנטי מה-"חומוסיה של אבי"! למען האמת, אני חושבת שגם אני הייתי "נופלת בפח" אם הייתי לקוחה של החומוסיה הזאת...

כל שנשאר לעשות בבית הוא להעביר את החומוס לקערה ולערבב כדי "לפתוח" אותו (ראו סרטון הדגמה), להניח את החומוס יפה על צלחת, להוסיף עגבניות פרוסות, חמוצים ופיתות חמות ולהתענג...

את סלט הטחינה הלבנה עם פטרוזיליה טרייה, ציינתי לשבח עוד ברשומה שבה סיכמתי את רשמיי מהביקור במפעל של "אחלה" בחודש אוקטובר האחרון. למעשה, היא הטחינה שגרמה לי להתחיל לאהוב טחינה... זה כבר אומר המון, לא?

סלט החציל הבלאדי בתיבול שמן זית ומלח ים החזיר אותי גם הוא לביקור במפעל "אחלה", בוא נחשפנו לחצילים הענקיים והיפיפיים, רגע לפני שנקלו באש ונכנסו לקופסא. שימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר חרוט על דגלה של "אחלה" והדבר ניכר בטעמם של הסלטים.

עם הסלט הטורקי עם פלפלים קלויים ופטרוזיליה ובהשראת המלצת השף (ראו תמונה),  ידעתי בדיוק מה אני הולכת להכין!

שקשוקה מהירה עם פטנט

החומרים (לסועד אחד):

1 כף שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 עגבנייה מגורדת

1/2 קופסא סלט טורקי עם פלפלים קלויים ופטרוזיליה

2 ביצים

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

1.      במחבת, מחממים מעט את שמן הזית ומוסיפים את השום. מערבבים כחצי דקה.

2.      מוספים את העגבנייה, את הסלט ומערבבים.

3.      כשמחיל לבעבע, שוברים פנימה את הביצים בשלמותן, מפזרים מעל מלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומכסים (זמן הבישול מתארך ככל שאוהבים את הביצה יציבה יותר. אני אוהבת את החלמון יציב לחלוטין ולכן מבשלת 10 דקות).

*השקשוקה נורא טעימה גם כשהיא מבולגנת! ;) *

 

לסיכום, סלטי אחלה מסדרת "סלטי השוק" ממשיכה להוכיח את עצמה בטעמים נהדרים ושילובים מקוריים! אני כבר מחכה לטעום את הסלטים החדשים שבוודאי נרקמים כבר עכשיו במטבח של ירון... 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת