00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Ask Dikla

קאפקייק אוכמניות עם ציפוי קרם גבינת שמנת



מרוב התלהבות ממשימת פירות היער יצא שהכנתי שני דברים ומכיוון ששניהם מוצלחים אני מעלה את שניהם.

גם פה השתמשתי באוכמניות קפואות אפשר להחליף גם בטריות כמובן.  המקור הוא של מרתה סטיוארט (עם שינויים שלי) אצל מרתה כמובן תמיד יש אוכמניות טריות..יוצא קאפקייק עסיסי, מעט רטוב וטעים להפליא.


הכמות שיצאה לי היא 24 קאפקייק.

המצרכים :

3 כוסות קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

200 גרםחמאה

כוס ו 3/4 סוכר לבן

4 ביצים

2 כפיות תמצית וניל

כוס ורבע חלב (בטמפ` החדר)

כוס וחצי אוכמניות קפואות / טריות


לציפוי (אפשר להחליף את גבינת השמנת בשמנת מתוקה..)


250 ג` גבינת שמנת

1/3 כוס אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל


ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות. ומערבבים בקערה קמח, מלח ואבקת אפייה.
  2. בקערת המיקסר מקציפים את החמאה עם הסוכר עד שנוצרת תערובת מאוחדת, מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ולבסוף את הוניל.
  3. מורידים את מהירות המערבל ושופכים לסירוגין את תערובת הקמח ואת החלב.
  4. כשהתערובת אחידה שופכים את האוכמניות ומערבבים ביד.
  5. שופכים את התערובת למנג`טים (עד גובה חצי)ואפים כ 25 דקות עד שמלמעלה יש צבע זהוב.
  6. נותנים לקאפקייקס להצטנן ולאחרי שהן בטמפרטורת החדר מתחילים בהכנת הציפוי.
  7. מקציפים את גבינת השמנת עם הסוכר והוניל אפשר לזלף ואפשר למרוח עם כף.
  8. שומרים במקרר עד להגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל diklar22 אלא אם צויין אחרת