00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

באחש - אוכל בוכרי

ביתי בת ה-14 (וחצי, אמא!) ביקשה את המתכון הזה של הבאחש, אז ניצלתי את ההזדמנות להעלות אותו לבלוג. במשפחה שלנו מאמינים שזה נקרא באחש מלשון: "ישתבאח שמו!" - שכך צריך לקרוא בקול כשטועמים אותו מרוב שזה טעים!

אצל חמותי הוא מוגש בכל ליל שבת, ואם מבקשים מספיק מראש אפשר לבוא אליה כל המשפחה בשישי אחר הצהריים ולקבל באחש.

רכיבים:

200 ג' כבד בקר מוכשר

1 בצל גדול קצוץ

2 חבילות כוסברה קצוצה ללא הגבעולים

רבע כוס מים

2 כוסות אורז

3.5 כוסות מים

1 1/4 כפיות מלח

חצי כפית פלפל

כפית גדושה אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

מאדה בצל בשמן. מוסיפה קוביות קטנות כבד ומבשלת מעט. מוסיפה כוסברה ורבע כוס מים ומבשלת כמה דקות.

מוסיפה את כל השאר מביאה לרתיחה ומבשלת 12 דקות.

וכל המשפחה צועקת: "ישתבח שמו!"

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת