66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שכבות מרי ופודינג בלגי

בס"ד

 

וואו כמה זמן שלא היי'תי כאן. לצערי הזנחתי קצת (טוב,נו, קצת הרבה) את הבלוג מכורח הנסיבות אבל אני מקווה שזהו מעכשיו אפנק אתכם שוב.

כדי לחדש את הקשר בינינו החלטתי להביא לכם משהו מתוק וטעים, זוכרים את ביסקויט מרי העגול של פעם ,אז "חטפתי" התקף נוסטלגיה והכנתי ממנו עוגה טעימה וקלה.

אז נפתח בעוגת שכבות מרי ופודינג בלגי (ניסיתי לתת שם מפוצץ,אבל זה מה שיצאsurprise)

החומרים (לתבנית פירקס מלבנית):

ביסקויט מרי (בערך 30 יחידות)

1 כוס נס קפה (1 כפית נס קפה גדושה+כוס מים רותחים)

לשכבה ראשונה:

1 אינסטנט פודינג שוקולד בלגי

1 שמנת מתוקה

1/4-1/2 כוס חלב

לשכבה שניה:

1 אינסטנט פודינג וניל רגיל/צרפתי

1 שמנת מתוקה

1/4-1/2 כוס חלב

 

לעיטור:

שוקולד מגורר

 

אופן ההכנה:

- מסדרים שכבה אחת של ביסקויטים טבולים בנס קפה בתבנית פירקס (בערך 15 יח').

- בקערה מניחים את האינטסנט פודינג בלגי,שמנת מתוקה וחלב ומקציפים לקצף יציב וחזק.

- מורחים מעל הביסקויטים ומישרים.

- מסדרים שכבה שניה של ביסקויטים טבולים בנס קפה מעל הקרם.

- מקציפים את המצרכים של השכבה השניה לקצף יציב וחזק.

- מורחים מעל הביסקויטים ומישרים.

-מגלפים את השוקולד בעזרת קולפן/מגרדת ומפזרים מעל העוגה.

- מכניסים למקרר לפחות לשעה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת