00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סלט כרוב לבן עם חמוציות ובראס בוטנים

12/06/2013

אני יודע שהבלוג הינו בלוג של אוכל עם מצרכים שיש בכל בית, במתכון הזה יש 2 מצרכים שאני ממליץ לכם להכיר, אז בביקור הבא בסופר תקנו חומץ תפוחים ובפינת התבלינים תקנו בראס בוטנים (בוטנים מסוכרים שבורים).

את הבראס בוטנים הכיר לי שף צחי מויאל מהבלוג "הנשמה היא הקסם" בסדנא שהוא העביר בשמנא והמנה הזו בכללותה היא בהשראתו!

הסלט הזה טעים ברמות אז תאמינו לי ששווה!!

מצרכים:

חצי כרוב קצוץ לקוביות גדולות

2 כפות מלח גס לריכוך הכרוב

חופן חמוציות

כוס בראס בוטנים

2כפות מיונז

כפית גדושה סוכר חום

3 כפות חומץ תפוחים.

אופן ההכנה:

במסננת מערבבים את הכרוב והמלח ל- 10 דקות ולאחר מכן שוטפים טוב את הכרוב כדי להיפטר מכל המלח (אני לאחר השטיפה משרה את הכרוב במים ל-4 דקות כשאני מחליף את המים כל 2 דקות).

בקערה מערבבים את כל המצרכים פרט לבראס בוטנים ומערבבים.

את הבראס בוטנים מערבבים ממש לפני ההגשה כי אם הוא יהיה בסלט הרבה זמן הבוטנים יתרככו....

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת