11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פסטה עם כרוב מאודה

 

 

הפסטה יכולה לבוא בצורת ריבועים, או ביסלי, או אטריות שטוחות.

אמא שלי היתה מכינה לבד את האטריות. ללא מכונת פסטה, הכל בידיים, על קרש רידוד ענק.

לנו קל יותר. בוחרים מהמדף בסופר את מה שאנו רוצים, וישר לסיר.

חומרים:

 1 כרוב ירוק בינוני,

2 גזרים גדולים,

שני בצלים גדולים.

1 תפוח עץ חמוץ,

1 ח` פסטה מהסוג שבוחרים, 500 גר`, העיקר שהטעמים יתפסו בה טוב.  הפעם בחרתי  פסטה ספירלית (ביסלי), מקמח מלא. אפשר לגוון.

שמן קנולה לטיגון,

סיר רחב ושטוח.

 

 

אופן הכנה:

חותכים את הכרוב לרצועות דקות, במעבד מזון או מנדולינה,

קוצצים דק את הבצלים במעבד מזון,

מגררים את הגזרים על מגררת  לרצועות.

מגררים את התפוח

מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מתחילים מטיגון הבצלים הקצוצים עד שקיפות והזהבה קלה.

מוסיפים את הגזרים המגוררים והתפוח המגורר, מערבבים, ומאדים יחד בסיר פתוח כ- 5 - 7 דקות,

מוסיפים את רצועות הכרוב, מאדים יחד כ- 10 דקות,

מתבלים בפלפל ומלח, מכסים חלקית, מנמיכים להבה, ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם, שלא יחרך, עד שכל הכרוב מאודה היטב ורך,

.

מבשלים את הפסטה בסיר עמוק עם מים מומלחים, לפי הוראות .

מסננים את הפסטה מהמים.

 מערבבים עם הכרוב, מגישים חם, כתוספת למנה עיקרית

 

 

מבשלים את הפסטה במי מלח, לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים לכרוב.

 

כחלק ממנה עיקרית

 

 

 

כאן  הכרוב בלי גזר( רק עם בצל ותפוח עץ מגורר ), ועם אטריות רחבות

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת