22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

קאפקייק`ס וניל וחמוציות

קאפקייק`ס וניל וחמוציות

כבר סיפרתי לכם על שיתוף הפעולה עם אתר הקונדיטוריה מנטקה... רק אזכיר שמדובר בפרויקט של בלוגריםשבמסגרתו מוכרז בכל חודש חומר גלם כלשהו והמשימה של הבלוגרים היא להכין מנה כלשהי עם חומר הגלם הזה (המתכון צריך להיות קינוח או מאפה כלשהו). החודש, חומר הגלם המאתגר היה: פירות יער! במקור, תכננתי להכין את הקאפקייק`ס עם אוכמניות, אבל האילוצים (מה שהיא בסופר...) גרמו לי לעשות מהפך למאפים הקטנים ולהוסיף להם חמצמצות נעימה שהתגלתה כמוצלחת במיוחד!

החומרים (כ-18 קאפקייק`ס בינוניים):

150  גרם חמאה
1  כוס סוכר
2  שקיות סוכר וניל 
3  ביצים
3/4 1  כוסות קמח
1  שקית אבקת אפייה
2  כוסות חמוציות קפואות לאחר הפשרה (ועוד קצת לקישוט)
2  כפות קמח לציפוי החמוציות

 

אופן ההכנה

1. במיקסר עם וו גיטרה (אפשר לעבוד גם באופן ידני). טורפים את החמאה עם הסוכר וסוכר הווניל

2. מוסיפים את הביצים אחת-אחת.

3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים- רק עד שהקמח נטמע בתערובת.

4. מערבבים את החמוציותעם 2 כפות הקמח הנותרות (בקערה נפרדת) ומוסיפים לתערובת. מקפלים בתנועות עדינות רק עד שהחמוציות נטמעות בתערובת.

5. יוצקים לתבניות שקעים עם מנז`טים או לעטרות נייר קשיח. אופים כ-45 דקות ב-160 מעלות, עד שהמאפים זהובים ויציבים למגע. מצננים בטמפרטורת החדר.

6. מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג, עד לקצפת יציבה. בשלב זה אפשר להוסיף מעט צבע מאכל.

7. בעזרת שקית זילוף או כף  מורחים את הקצפת מעל הקאפקייק`ס ומקשטים בחמוציות ששמרנו בצד.

תהנו :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת