00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת פטריות עם גבינות

 

 

המצרכים :
 

2 בצלים גדולים קצוצים דק

1 חבילת פיטריות טריות

1 חבילה פיטריות קופסא

3 בצים

גבינת קוטג 5 אחוז - קופסא 1 (250 גרם)

גבינת סקי 5 אחוז - קופסא (500 גרם)
 

קוביית קנור אחת בזילקום

1 כף שמן
 

1/2 כפית אבקת מרק עוף - או מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת

3 כפות קמח תופח - אפשר רגיל

תבנית עגולה

 

אופן ההכנה:

1.  חותכים את הפיטריות הטריות לריבועים , ואת הפטריות מקופסא חותכים דק דק .

 

2.  בכף שמן אחת מטגנים את הבצלים הקצוצים על אש בנונית , במידת הצורך אפשר לטפטף מעט מים ולערבב,

     יש לטגן עד להשחמה , ולהוסיף את הפטריות הטריות לטגן מס` דקות ולהוסיף את הפיטריות קופסא ולטגן עוד 2 דקות.


3. לאחר השחמת הבצלים יש להוסיף את קוביית קנור ולערבב עד להמסה - להניח בצד להתקרר .

 

4. בקערה עמוקה לערבב את הגבינות, גבינה צהובה מגורדת , בצים, תבלינים , פלפל שחור, קמח ואבקת מרק לפי הצורך .



5. להוסיף לקערת הגבינות את הבצל המטוגן והפיטריות  .


6. משמנים תבנית חד פעמית במרגרינה ואת כל התערובת שופכים לתבנית

זהו ועכשיו מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות 40 עד 50 דקות עד להשחמה.

בתאבון..
 

ערך קלורי למנה: http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/142

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת