00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

תפוחי אדמה מבושלים סאן


מה מכינים:

1 קילו תפוחי אדמה

1 בצל גדול (200-250 גרם)

2 שיני שום 

4 כפות שמן זית

 

כפית מלח

חצי כפית כמון

חצי כפית כוסברה יבשה

חצי כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית כורכום

חצי כפית שום

רבע כיפת פפריקה חריפה

 

אופן ההכנה:

1) מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לשמיניות או רבעים אם תפוחי האדמה קטנים.

2) קוצצים את הבצל ( לא קיצוץ דק), חותכים את השום לקוביות קטנות.

3) בסיר מטגנים את הבצל עם השמן עד שכמעט משחים

4) מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות, מערבבים מידי פעם

     יש להמתין שתפוחי האדמה ייצרבו מעט.

5) מוסיפים את השום, התבלינים ומים עד כיסוי חצי מגובה תפוחי האדמה ( בערך 250-300 מ"ל).

6) מכסים, מעבירים לאש קטנה ומבשלים כשעה.

7) אין לערבב יותר, עד הסוף. מידי פעם לבדוק שיש עדיין נזולים, (אם חסר להוסיף כ-100 מ"ל מים רותחים)

 

בתאבון............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת