55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

מאפי בצק עלים עם פירות יער @

                                

מאפים קטנים וחמודים,
שצבעם וצורתם מזכיר במבט ראשון דגל של מדינה מסויימת...wink

ניחשתם איזו מדינה?...!

מאפים קלים להכנה,
וטעימים -
עם מילוי נוטף ומגרה של פירות יער נהדרים !

מאפי פירות יער מבצק עלים

מצרכים:

1 חבילת ריבועי בצק עלים 

למילוי:

חבילת פירות יער מוקפאים,
או צנצנת דובדבנים בסירופ, מגולענים ומסוננים היטב
(אפשר כל פרי שאתם אוהבים)
2 כפות ריבה או קונפיטורה אהובה עליכם
(אני השתמשתי בדובדבנים)

ביצה טרופה למריחה

אבקת סוכר לקישוט המאפים
 

אופן ההכנה:

כאשר הבצק מופשר ומוכן לעבודה,
יש להניח את הריבועים אחד אחד בתבנית אפיה של התנור, מרופדת בנייר אפיה,
בקערה יש לערבב את פירות היער עם הריבה\קונפיטורה, היטב.
בעזרת כף יש להניח בכל ריבוע מעט מהמילוי,
(יש לחלק שווה בשווה את ריבועי הבצק ולחתוך רצועות לקישוט מעל המאפה)
ולהניח רצועות בצק מן הריבועים האחרים שחתכנו.

פה הנחתי 3 רצועות בכל מאפה,
אך אפשר להניח מעל פחות וכך להכין יותר מאפים.
אפשר ליצור צורות אחרות כפי שאתם אוהבים בעזרת חותכנים או סכין...
למראה אטרקטיבי ומזמין


למרוח את המאפים בעזרת מברשת בביצה טרופה,
להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 דקות,
 עד להזהבה יפה של המאפים.

מצטערת הפעם,
לא הספקתי לצלם את המאפה כשיצא מהתנור,
מוזמנים להכין -
צלמו והפתיעו אותי ואפרסם את התמונה שלכם פה אצלי...surprise
זה טעים וקל,
אז מי ראשון...?

תהנו לכם !

רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת