00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

פשטידת בצל ועשבי תיבול

 

את המתכון הבסיסי לפשטידת הבצל הנהדרת הזו, פגשתי לראשונה בבלוג של חברתי המוכשרת שמרית בבלוג שלה שמרית - זה לא רק שמרים מאוד התלהבתי מהעובדה שהפשטידה מאוד קלה להכנה, שהיא פרווה וגם מהעובדה שהיא פשוט טעימה!!!

בפעם הראשונה הכנתי אותה בדיוק לפי המתכון של שמרית והיא יצאה נהדרת, אבל מה לעשות שאצלי הפעם השניה כבר חייבת להיות מעט שונה ולכן הוספתי גם גרגרי תירס (מקופסאת שימורים קטנה) והיא שוב לא איכזבה אותי, ויצאה טעימה אבל בפעם השלישית היא כבר היתה פיצוץ אמיתי. הורדתי את גרגרי התירס, והוספתי לה עשבי תיבול טריים (פטרוזיליה וכוסברה) שנתנו המון טעם טוב והמון יופי kiss  וכמו הפתגם שאומר בפעם השלישית גלידה...חחח  זה בהחלט הרגיש לי כמו המתכון המנצח מבחינתי, (שגם קיבל אישור סופי מבני הבית, בצורת פרורים פזורים בצלחות...לאחר הארוחה surprise)

אבל אם אתם לא מתחברים למרכיבים אתם יכולים להרגיש חופשי להחליף את הירקות באחרים... בטטה, קישואים, חצילים, תרד  וכד`... 

 

 

 

המצרכים:

 

  • 4 בצלים קצוצים גס

  • 1/2 1 כוסות פטרוזיליה, טימין טרי וכוסברה קצוצים

  • 1/2 כוס מים

  • 1/2 כוס שמן קנולה

  • 3 ביצים

  • 1 כוס קמח תופח (או 1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפיה)

  • 1 כפית מלח

  • 1/2 כפית כורכום

  • מעט פלפל שחור גרוס

 

ההכנה:

  1. חממו את תנור האפיה לחום של 180 מע` 

  2. ערבבו את כל החומרים יחד, עד לאיחוד כל החומרים.

  3. שמנו תבנית אפיה ושיפכו את הבלילה פנימה. 

  4. הכניסו לתנור לאפיה של כ- 40 דק` עד שהפשטידה מזהיבה יפה.

  5. חיתכו והגישו חם.

 

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת