66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

"עוגת" קישואים במילוי גבינת שמנת

"עוגת" קישואים במילוי גבינת שמנת

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה ואיך להכין?

ראשית נכין גבינת שמנת בבית בעלת אחוזים נמוכים של שומן

מספיק לנו 4 גילה

2 שמנת חמוצה 9% 

כפית מלח

ובד חיתול נקי :P

לערבב את הגילה השמנת והמלח.

לשים בבד חיתול .

לתלות להגרת הנוזלים לילה (לא במקרר)

מה עוד צריך?

4 קישואים ארוכים ושמנמנים מעט.

1פלפל צהוב צלוי

1 פלפל  אדום צלוי

מעט זיתים איזה שתבחרו קצוצים (לא חובה)

ממרח פסטו

שמן לטיגון הקישואים

אופן ההכנה:

לשטוף היטב את הקישואים ולנגב.

לפרוס לאורך בעובי של חצי ס"מ.

ולטגן עד השחמה משני הצדדים(לא לשרוף) אפשר גם לאפות את הקישואים אבל טיגון יותר טעים.

לשים את הקישואים במסננת מכוסה   במקרר  לכמה שעות .

לצלות את הפלפלים על הגז ולהכניס לשקית נילון לצינון.

לקלוף את הפלפלים לא להסיר את כל הקליפה(לא לשטוף בשום פנים ואופן) השחורה להשאיר פה ושם קליפה שחורה. (זה בא טוב בין השיניים)  למי שאוהב כמובן

לחתוך את הפלפלים לרצועות.:

כשהשמן והמים נגרו מהקישואים  וגבינת השמנת מוכנה.

לערבב את גבינת השמנת עם הזיתים.

לקחת תבנית אינגליש קייק ולשים בה נילון נצמד כולל על הדפנות כדי שנוכל  לכסות את העוגה ולהוציא לאחר מכן מהמגש.

להתחיל לשים את הקישואים המטוגנים בחפיפה אחד צמוד לשני.

בתחתי למרוח ממרח פסטו (לא חובה אבל טעים.)

לשים חצי מכמות הגבינת שמנת.

על מחצית הגבינה לסדר את הפלפלים בשורה וחילופי צבעים.

לכסות את הפלפלים בשארית הגבינה.

לקחת את הקישואים שבקצוות התבנית ולהניח על הגבינה. ואז....להתחיל לקלוע צמה עם רצועות הקישואים.

סיימנו 

לעטוף את העוגה בנילוף ששמנו ולהכניס לאישפוז בריא למקרר ללילה.

להניח על העוגה כלי מעט כבד(לא יותר מידיי ).

זהווווו

תוציאו תפרסו תכינו סלט ענקקקק ותהנו זה ברוררר  

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת