00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חתולה יוצרת

הרפתקאות חתולי8 בארץ הסקראפ

פאדג` שוקולד בקלי קלות

ערב אחד, כשביקרתי את חברתי הדר, שאת התנהלותה בין הסירים אני מגדירה כקסם, היא כיבדה אותי בפיסת גן עדן בטעם שוקולד....
מובן שרציתי לדעת איך היא עושה את הקסם הזה, וכאשר הוזמנתי לערב אצל חברים אוהבי שוקולד, שמחתי להתנסות ולהביא עימי את קוביות הפאדג` המעולות האלה.

בשמחה אני מעבירה גם לכם את המידע הלא סודי והכה טעים, ורק מזהירה : הדבר הזה הוא לאוהבי מתוק אמיתיים! מתחזים לא ימצאו כאן את עצמם.....
את המתכון הדר מצאה  בקישור הזה  ולכן הקרדיט מגיע להם. 

ובכן מתחילים בחומרים המעולים האלה:

שוקולד מריר, מרשמלו (לא משנה באיזה צבע), חבילת חמאה וחלב ממותק ומרוכז.
וכן, סוכר, מעט מלח, מעט וניל ואפשר אגוזים או שקדים קצוצים. 

 

ממיסים את כל הבהירים תוך ערבוב,

 

עד שמתקבלת בלילה אחידה,

 

מוסיפים את השוקולד המריר......

 

שופכים הכל לתוך תבנית שבתוכה נייר אפיה הבולט החוצה מכל הדפנות. 

 

זהו! כמה דקות עבודה? 5? בערך.....
אבל זה בסדר, כי זה בערך גם הזמן שלוקח לכל זה להעלם אח"כ....

 

אחרי מנוחה במקרר, עד התמצקות, מוציאים בעזרת נייר האפיה את הכל מהתבנית.....

 

חותכים לריבועים וזהו......
לא ישכחו לכם את זה. אני מבטיחה!

 

 

איך אני הכנתי? ככה:
חבילה וחצי או טיפה יותר של שוקולד מריר.
שתי כוסות מרשמלו.
קצת פחות מחצי חבילת חמאה. (אני אף פעם לא מבינה למה מתכוונים כשמציינים חמאה בכפות. זה הזוי לגמרי לדעתי. במתכון רשום 2 כפות. תרגמתי את זה למשהו שבין רבע לחצי חבילה.
שני שליש פחית חלב ממותק/מרוכז/משומר/מצוין...
חצי כוס סוכר.
קורט מלח.
חצי כוס אגוזים קצוצים.
כפית תמצית וניל (במתכון רשום כף).

גם מנסיונה של הדר וגם מנסיוני שלי...אפשר לשנות, לשחק, להוסיף.. מה שבא לכם. זו לא עוגה שיש לדייק בה בכמויות.

סופשבוע נעים חברים 

 

כט` בסיון תשע"ג.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

67 תגובות

visitors
אורחים החל מ1.5.13
Free counters!
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חתולי8 אלא אם צויין אחרת