00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

צלי בקר בבירה גיניס סאן

צלי בקר אירי מסורתי.

 

מה מכינים:

  1.5 או  1 קילו בשר לצלי חתוך לקוביות, אפשר להשתמש באנטריב, צלעות, כתף, פילה מדומה,     מה שאוהבים.

רבע כוס קמח,

חצי כפית פלפל שחור

רבע כוס שמן זית / צמחי אחר (אבל שהיה עשיר בטעם לא קנולה)

 

3 בצלים  פרוסים לפרוסות עבות

3 גזרים חתוך לטבעות (בערך 2-3 ס"מ)

שורש סלרי חצוי

שורש פטרוזיליה חצוי

כפית מלח בישול

3 שיני שום קצוצות

 

בקבוק בירה ג`יניס או כל בירת Stout אחרת (אני משתמש ב-Guinness Extra Stout )

רבע כוס יין אדום איכותי 

 

אופן ההכנה:

1) מעבירים את הבשר לכלי מפזרים פלפל שחור ( עדיף גרוס טרי) ומערבבים היטב

2) מכינים צלחת עמוקה עם קמח, בנתיים מחממים בסיר את שמן הזית.

3) מקמחים את הנתחים ומטגנים בשמן עד להשחמה, בכמה נגלות.

4) מוציאים את כל נתחי הבשר מהסיר, אם נראה שצריך מוסיפים עוד כף שמן.

5) מוסיפים את הירקות (למעט השום) ומטגנים.

6)מוזגים מחצית מבקבוק הבירה.

7) מערבבים את הירקות עם הבירה ומגרדים היטב מתחתית הסיר את השומנים שניתפסו בכדי שיתערבבו ברוטב.

8) מחזירים את נתחי הבשר לסיר.

9) ממליחים, מוסיפים את חצי הבירה שנותרה, את היין ואת השום, ומערבבים היטב

10) מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים וחצי/שלוש שעות עד שהבשר רך.

 

 

בתאבון..............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת