00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

דגים דגים - דג דניס בתנור

 

* כמות לאדם  - 1/2 דג  או דג שלם

14 מנות

 

המצרכים:

7 דגי דניס שלמים - משקל כל דג 400 גרם כ"א

שמן זית  3 כפות

לימון מוחמץ 2 קצוץ דק דק  - או לימון צהוב פרוס לעיגולים קטנים

שום 7 שיניים כתושות

פפריקה 1 כפית

פלפל שחור לפי הטעם

פלפל שחור גרוס בסוף - לפי הטעם

מלח

כורכום 1/4 כפית

1/2 כוס כוסברה

1/2 כוס פטרוזליה

 

צריך : תבנית חד פעמית גדולה

 

אופן ההכנה:

1. לאחר ניקוי הדגים יש לחרוץ חריצים על הדג .

2.  יש לפזר על התבנית - כף שמן זית להניח את הדגים ולשמן אותם בעזרת הידיים.

3. בקערה קטנה  2 כפות שמן  להוסיף את השום הכתוש, מלח , פפריקה, פלפל שחור וכורכום ולערבב.

4. את הכוסברה והפטרוזליה הקצוצים לפזר על הדג ובתוך הדג.

5. מהקערה לוקחים כפית גדולה מהרוטב לכל דג וממלאים בפנים ומה שנשאר ללטף את כל הדגים בחוץ.

6. מפזרים את הלימון המוחמץ בתוך ומחוץ לדג .

7. מפזרים פלפל שחור גרוס מעט על הדג , עטופים את התבנית בנייר כסף והופ לתנור..

8. בתנור עם נייר כסף 30 דקות על 190 מעלות  ועוד 10 דקות ללא נייר כסף    עד להשחמה.

 

בתאבון

 

ערך קלורי למנה: http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3859

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת