00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

שקשוקה של סנפורטס - הכי קל ונוח שיש

ידעתם שלמעלה מ-90% בתי אב בישראל מכינים שקשוקה באופן תדיר לארוחת בוקר, צהרים או ערב!

סנפרוסט מציעה עכשיו פתרון נוח ומהיר יותר למאכל המשפחתי האהוב הזה:

חברת סנפרוסט, המובילה את שוק הירקות הקופואים בישראל, מוסיפה לסדרת הלקטים המצליחה מוצר חדש:

לקט ירקות וציר להכנת שקשוקה

לקט השקשוקה משלב ירקות אמיתיים ומובחרים - עגבניות, פלפלים ובצל -  ביחד עם ציר תיבול להכנת שקשוקה בטעם אוטנטי.

 

קיבלתי את המוצר לסקירה

  

 

אז הנה לכם המתכון הכי קל ומהיר להכנה של שקשוקה:

 

מעבירים את הירקות למחבת.

לפי ההוראות מציעים להוסיף מעט שמן ושתי כוסות מים.

 

רשום לבשל 15-20 דקות, אבל לי לקח יותר זמן עד לצמצום הנוזלים. לכן אולי מומלץ להוסיף פחות מים.

לאחר מכן מוסיפים את ציר התיבול.

  חייבת לספר לכם שאת התמונה הזאת הבן שלי בן 3.5 צילם!

וביצים (מספר ביצים לפי הצורך).

 

מכסים ומבשלים 5-7 דקות נוספים.

 

באמת שלא הכרתי, ולא יכולה לתאר לעצמי שיש מתכון יותר קל מזה לשקשוקה!!

 

בזמן ההכנה עלו בי חששות, שמא בני הגדול, הבררן באוכל, לא יאכל מזה, בגלל כל חתיכות הירקות (הקטנה שלי אוהבת עגבניות אז לא דאגתי), אך הפתעה לטובה - דווקא היה להם טעים והם אכלו מזה יפה.

מה שעוד הפתיע אותי עם הילדים, זה שטעמתי לפני ההגשה והרגשתי מעט מאוד חריפות, להם זה לא הפריע כלל.

בנוגע לתיבול, הוא לא לגמרי לטעמי, טיפה יותר מידי טעמים.. אני באופן אישי מקשרת שקשוקה עם עגבניות ושום, בלי יותר מידי תבלינים נוספים, אך עדיין נהנתי מהמנה וחייבת לציין שהיא באמת עשירה בירקות. לבעל זה היה טעים מאוד וקצת פיקנטי.

 

וזאת המנה שלי, מה שכן, אני אוהבת להוסיף גבינות, הנה עם גבינה לבנה של תנובה דלת נתרן:

(תוכלו לקרוא כאן עוד על הגבינות החדשות דלות מלח של תנובה:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2541707 )

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת